دانشنامه گلاب و عرقیات گیاهی

مقالات و دانستنی‌های علمی درباره گلاب و عرقیات گیاهی

تهیه گلاب در خانه

طریقت ازل آماده کردن گلاب سرپوش سرا
دریک قابلمه بنده گلبرگ های انگور را باده ریزیم.

پس‌ازآن هم‌سنگ بالاتر از حد مال عصاره باده ریزیم.

زبر قابلمه را شفاف باده کنیم و هیجان را کثیر باده نماییم هم‌سنگ عصاره حیله لای ها را بگیرد.

سرپوش یک چلوصافی تجزیه را باده ریزیم و تخت باده کنیم و رخصت ی دهیم هم‌سنگ خوش‌آیند شود.

قلیلی از مرق ی گلاب سرپوش این طریقت همراه عصاره بخار کردن خواهد شد.

راه آماده کردن گلاب

طریقت آماده کردن گلاب سرپوش سرا
طریقت دوم آماده کردن گلاب سرپوش سرا
وارد یک درطی آبگینه های ضدحرارت گلبرگ ها را بریزید.

نوبت فنجان عصاره مقطر را باده جوشانیم و علو گلبرک ها باده ریزیم هم‌سنگ عصاره ذوی گلبرگ ها ثبات گیرد.

رخصت باده دهیم 30 نکته این تجزیه علو هیجان مانا بماند.

پس‌ازآن مضامین ساغر را سوگند به مواسات یک منسوج بیرون ظرفی دیگر تخت کرده و وارد آبگینه ها باده ریزیم.

آبگینه ها را سرپوش یخچال ثبات باده دهیم و باده گذاریم هم‌سنگ یک هفته بماند .

طریقت سوم آماده کردن گلاب سرپوش سرا
کتری بزرگواری را علو علف ثبات دهید. فم کتری را سوگند به چاره یک لول سوگند به وارد درطی بنده آبگینه چسبیده کنید این لول باید طولانی باشد برای‌اینکه باید سرزمین فاصل مبرهن کتری و درطی آبگینه های درطی عصاره یخ ثبات دهید و لول را سرپوش این عصاره بگذارید هم‌سنگ ارتکاب عرق‌گیری کردن عاقبت شود.

کتری را هم‌سنگ نیمچه گلبرگ لای محمدی ریخته و عصاره بریزید طوری که علو گلبرگ ها را عصاره بگیرد.

پس‌ازآن هیجان را شفاف کنید هم‌سنگ عصاره سوگند به جنبه فوران سرپوش آید. پس‌ازآن هنگامی که عصاره کتری جزئتمامت شد هیجان را ناروشن کنید و مضامین لول را بیرون یک درطی بی‌سکنه کنید و درطی را سرپوش یخچال بگذارید.

آماده کردن گلاب سرپوش سرا

مصنوع و راه آماده کردن گلاب سرپوش سرا
طریقت چهارم آماده کردن گلاب سرپوش سرا
گلبرگ های لای انگور را بشویید. بیرون یک قابلمه بنده یک ساغر فلزی را خلاف سرپوش جایگاه قابلمه ثبات داده و گلبرگ های لای انگور را ساحل این ساغر بریزید.

یک ساغر دیگر را علو ساغر های که سوگند به جنبه خلاف ثبات داده ایم باده گذاریم.

پس‌ازآن عصاره را سوگند به معیار باکفایت سرپوش قابلمه افزایش کنید طوری که عصاره واقف ساغر دوم نشود.

درب قابلمه را خلاف بگذارید.

هیجان را شفاف کنید هم‌سنگ عصاره داغ آید.

پشت از سوگند به داغ آمدن عصاره علو درب وارون مکعب های بی‌مزه را ثبات دهید هم‌سنگ دم احداث شده سریعتر سوگند به آبگونه مبادله گردد و بیرون ساغر بریزید.

بی‌مزه هم‌سنگ آراسته صیرورت گلاب باید علو سرپوش قابلمه بی‌مزه باشد و سرپوش صورتی که بی‌مزه بخار کردن شد مجدد معادل پاره بی‌مزه علو مال ثبات دهید. بگذارید 20 هم‌سنگ 30 نکته مضامین وارد قابلمه بجوشد.

پس‌ازآن وقتی گلبرگ های لای انگور سپید شدند، زبر علف را ناروشن کنید.

ساغر را از دورن قابلمه سطح عالی فقه نمایید و رخصت دهید هم‌سنگ گلاب خوش‌آیند شود.

عصاره لای انگور رادرون ظرف شیشه‌ای بریزید و سرپوش یخچال بگذارید.

سرپوش رخسار نداشتن ساغر فلزی از سنجه فرق گذاشتن زبر ساغر دوم بهره‌گیری کنید.

ساغر های که سرپوش وارد قابلمه بهره‌گیری باده کنید باید طوری باشد که بتوانید سرپوش قابلمه را پهلو خلاف علو مال بگذارید.

گلاب خودی را باده توانید سوگند به اثنا 10 زمان سرپوش یخچال توجه کنید.